Կատեգորիա
Գինու տեսակ
Խաղողի տեսակ
Թնդությունը՝
14%
Բերքահավաքի տարեթիվը`
2018
Սուլֆիտների առկայություն`
+
Շաքարը՝
>1 գ/լ
Տիտրվող թթվայնությունը`
+
Գինեգործը՝
Զարուհի Մուրադյան
Շշի տարողությունը`
750 մլ
Համադրվող սննդատեսակը`
Բացելուց հետո պահել մութ, +2 °C-ից մինչև +6 °C ջերմաստիճանի պայմաններում 4 օրից ոչ ավել։
Արտադրողը

Այս նրբահամ գինին պատրաստված է 6100-ամյա գինեգործական ավանդույթ ունեցող  Վայոց Ձորի տեղածին հատընտիր Արենի խաղողի սորտից։

Գրավիչ ծաղկային բույրերով հարուստ այս գինին գրավում է հաղարջի ու հապալասի ընդգծված համերով, որոնք յուրօրինակ երանգներով արտահայտվում են հետնահամում։