Գինու տեսակ
Միրգ
Թնդությունը՝
12%
Բերքահավաքի տարեթիվը`
2018
Սուլֆիտների առկայություն`
+
Շաքարը՝
30-70 գ/լ
Տիտրվող թթվայնությունը`
4.0 գ/լ և ավելի
Գինեգործը՝
Ժան Պոլ Բերգեր
Շշի տարողությունը`
750 մլ
Հնացում`
Գինին հնացվում է չժանգոտվող պողպատե տարաներում:
Համադրվող սննդատեսակը`
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսից պատրաստված ուտեստների հետ և որպես նախուտեստ:

Այս բարձրորակ մրգային գինին պատրաստվում է Հայաստանի տարածքում աճող թարմ նռից: Կարմիր աղյուսի գույն ունեցող գինին օժտված է հատկանշական նռան բույրով և հարուստ համով: Իր բարձր թթվայնության շնորհիվ, այն գերազանց համադրվում է խորովածի հետ:

Մատուցել 10-12 °C ջերմաստիճանում: