Կատեգորիա
Գինու տեսակ
Թնդությունը՝
13%
Բերքահավաքի տարեթիվը`
2019
Սուլֆիտների առկայություն`
90-130 մգ/լ
Շաքարը՝
0 գ/լ
Տիտրվող թթվայնությունը`
7.1 գ/լ
Գինեգործը՝
Ֆրունզ Հարությունյան
Շշի տարողությունը`
750 մլ
Համադրվող սննդատեսակը`
Խորհուրդ է տրվում մատուցել սպիտակ միս, ծովամթերք, երիտասարդ պանիրներ հետ:
Արտադրողը

Բերքը` սահմանափակ, 40-50 ց/հա (Խաթուն Խարջի) և 50-60 ց/հա (Ալիգոտե և Կանգուն): Պատրաստվում է նման գինիների համար նախատեսված դասական տեխնոլոգիայով: Քաղցուի խմորման միջին ջերմաստիճանը 17 °C է: Փնջում ալպիական ծաղիկների բույրը զուգակցվում է մեղրի, ցիտրուսների, հասած դդումի և արքայախնձորի թույլ բուրմունքով:

Silver Medal, Concours Mondial Bruxelles 2019