Հին Արենի,  Ոսկեհատ Ռեզերվ

Հիմնական տեղեկատվություն

Գինու տեսակ`  սպիտակ անապակ

Խաղողի տեսակ՝ Ոսկեհատ

Թնդությունը՝ 13.5 %

Բերքահավաքի տարեթիվը` 2016

Սուլֆիտների առկայություն` 0.046 գ/լ

Շաքար` <1գ/լ

Տիտրվող թթվայնություն` 5գ/լ

Շշի տարողությունը` 750մլ

Հնացում`  Գինին հնացվում է արցախյան կաղնուց պատրաստված տակառներում 18-20 ամսվա ընթացքում:
Համադրվող սննդատեսակը` Խորհուրդ է տրվում մատուցել ծովամթերքի, թեթև աղցանների,  տրյուֆելի և պանրի տեսականու հետ: