Հին Արենի, Արենի

Հիմնական տեղեկատվություն

Գինու տեսակ` կարմիր անապակ

Խաղողի տեսակ՝ Արենի

Թնդությունը՝ 14,5%

Բերքահավաքի տարեթիվը` 2015, 2016

Սուլֆիտների առկայություն` 0,04գ/լ

Շաքար` <1գ/լ

Տիտրվող թթվայնություն` 4գ/լ

Շշի տարողությունը`750մլ

Հնացում`  Գինին հնացվում է արցախյան կաղնուց պատրաստված տակառներում 5 ամսվա ընթացքում:
Համադրվող սննդատեսակը` Խորհուրդ է տրվում մատուցել հորթի, գառան միս, երշիկի տարատեսակներ հետ: